Yoga docente

Elise

Mijn naam is Elise Schuitenmaker. Ik ben moeder van drie kinderen en geef inmiddels alweer lange tijd les in mijn yogastudio in Bergen op Zoom. Jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Yoga. Binnen enkele weken kon ik de positieve fysieke en mentale effecten ervan bemerken. Ik was verrast door het feit dat een bewegingsvorm als yoga met een dusdanig zacht karakter zoveel veranderingen teweeg kan brengen in een mensenleven.

Ik wil mensen laten kennismaken met de Yoga en hen laten ervaren dat je middels de Yoga goed in je kracht komt te staan, je meer rust gaat ervaren, dat onzekerheden, twijfels en het piekeren gaan verdwijnen en dat je als het ware een stuur in handen krijgt voor het dagelijks bestaan.  Je komt simpelweg goed in je velletje te zitten!

Je vindt bij mij aandacht, liefde, humor en natuurlijk spiritualiteit, maar dan geen zweverig gedoe, geen tierelantijnen. Gewoon jij en de mat, meer heb je niet nodig. En dan jezelf weer ontmoeten en ervaren  ….. 

Ik kan er nog zoveel meer over vertellen maar iedereen beleeft het toch weer op een andere manier. Vandaar dat het enige wat je kan doen is, het lekker komen ervaren!

Namasté en liefs,

Elise

 
 
Elise