De Docenten

 

Mijn naam is Elise Schuitenmaker. Ik ben moeder van drie kinderen en geef inmiddels alweer lange tijd les in onze yogastudio. Jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Yoga. Binnen enkele weken kon ik de positieve fysieke en mentale effecten ervan bemerken. Ik was verrast door het feit dat een bewegingsvorm als yoga met een dusdanig zacht karakter zoveel veranderingen teweeg kan brengen in een mensenleven.

Voordat de yoga op mijn pad kwam, heb ik jarenlang in de sales- en marketing branche gewerkt, maar ik voelde uiteindelijk dat dit niet meer bij mij paste. Zoals vaak gebeurt kom je ergens in je leven op een punt dat je je realiseert dat je iets anders met je leven wilt doen, bij mij was dat niet anders. Ik gooide het roer om en besloot tot het volgen van de opleiding tot yogadocente.

Daar ik zelf de transformerende kracht van yoga in mijn persoonlijk leven heb ervaren, voel ik een soort drijvende kracht om deze kennis, dit gevoel over te dragen. Ik wil mensen laten kennismaken met de Yoga en hen laten ervaren dat je middels de Yoga goed in je kracht komt te staan, je meer rust gaat ervaren, dat onzekerheden, twijfels en het piekeren gaan verdwijnen en dat je als het ware een stuur in handen krijgt voor het dagelijks bestaan.  Het geeft je een algeheel gevoel van welzijn, je komt simpelweg goed in je velletje te zitten. Yoga helpt je ook om je ware innerlijk naar buiten te brengen en bevordert je persoonlijke groei. Dat geeft rust en maakt je sterk.

Yoga brengt mij elke keer een moment van stilte en vreugde. Het geeft me innerlijke kracht en kalmte en een diep gevoel van geborgenheid.

Dit gevoel gun ik iedereen!

Namasté en liefs,

Elise

Mijn naam is Eva, ik ben 21 jaar en ben de dochter van Elise.

Al sinds mijn 10e doe ik aan yoga, al vanaf zo’n jonge leeftijd vond ik het heerlijk! In mijn examentijd heb ik voor t eerst echt gevoeld wat yoga kan doen voor de mens. Het heeft me door die spannende tijd heen geholpen. Het gaf me rust en er bleef orde in mijn hoofd.

Sinds mijn 16e geef ik les in onze yogastudio. Het allerleukst aan lesgeven vind ik het mensen laten ervaren wat yoga kan doen voor je, mensen zien opbloeien en groeien en natuurlijk zelf de yoga doen. Wat ik zelf elke week nog steeds nodig heb!

Wat ik zo heerlijk vind aan onze yogastudio is dat het zo lekker ‘down to earth’ is. Geen zweverig gedoe, geen tierelantijnen. Gewoon jij en de mat, meer heb je niet nodig.

Het bijzondere aan yoga vind ik dat het aanvult wat je nodig hebt. Ben je erg gespannen en wil je je hoofd leeg maken? Dan geeft yoga je de rust en een leeg hoofd.
Ben je wat onzeker en weet je niet zo goed welke kant je op moet? Yoga geeft je de kracht, moed en zelfvertrouwen om de juiste keuzes te maken en om je goed te voelen.

Ik kan er nog zoveel meer over vertellen maar de ervaring is per persoon verschillend. Vandaar dat het enige wat je kan doen is, het lekker komen ervaren!

Liefs,

Eva