top of page

Babymassage / PostnataleYoga

De cursus is gebaseerd op de Shantala babymassage, die zijn oorsprong vindt in India.

Een enorm leuk en waardevol uurtje voor jou en je baby en zó gezellig.

De babymassage is een rustige en prettige manier om contact te maken met de baby. De huid is het grootste orgaan en door de massage krijgt de tastzin – een van de belangrijkste zintuigen – een impuls. Middels de massage creëer je een intens moment met je baby en verdiep je het contact door aanraking. De ouder geeft het kind een gevoel van welbehagen en geborgenheid. Het is bovenal rustgevend.

De babymassage omvat 5 lessen waarin we de kleintjes masseren. Ze worden er heerlijk ontspannen van en slapen als roosjes! Ook voor jou is het een ontspannen moment waarin je even puur en alleen bezig bent met de kleine. Masseren is iets wat je ‘in het moment’ houdt en zo ben je even los van alle dagelijkse beslommeringen en bezigheden en wordt het ook voor jou een moment van ontspanning. Een heerlijk uurtje voor moeder en kind.

Daarbij nog handige tips & tricks als het gaat om darmkrampjes, obstipatie, de prikjes, til-, troost-, en draaghoudingen etc.

In les 2 en 4 besteden we dan ook nog een kwartiertje aandacht aan de dames en dan doen we wat fysieke oefeningen (oa bekkenbodem, de diastase, buikspieren, the core etc) In les 5 dan naast de volledige babymassage nog de eerste baby yoga. Tevens is in les 5 de mogelijkheid – als je dat zelf leuk vindt – om iemand mee te nemen; je partner, je mams, de oppas …

De oefeningen voor ‘the core’ en de technieken voor de babymassage worden – na beoefening in de les – aan het eind van de cursus per mail naar je toegestuurd, zodat je er thuis ook werkelijk mee aan de slag kunt.

Wanneer:

Maandag om 12.30 uur en donderdag om 15.00 uur.

Tarieven:

Een afgeronde cursus van 5 lessen: €90,-

Reviews

Hi Elise , bedankt!
Die yoga oefeningen voor Melvin zijn briljant! Ik kon vanavond al bijna de hele massage doen 🙂
Groetjes Linda

Lieve Elise,

Ontzettend bedankt voor het ontspannen uurtje iedere week. Het was heerlijk even ervaringen uit te wisselen, te leren hoe ik mijn lichaam weer kan opbouwen en een momentje te hebben met Morris. Het mannetje heft ook genoten!

Lieve groetjes,

Laura & Morris

Hoi lieve Elise,

Zo fijn de babymassage, ze slaapt daarna als een roos!

Groetjes Annet

Lieve Elise,

Wij vonden het heel gezellig, relaxed en leerzaam! Bedankt voor de goede uitleg, tips en lekkere thee 😉

Liefs Bente en Tine

Lieve Elise,

Bedankt voor alle fijne lessen, zowel tijdens de zwangerschap als erna bij de babymassage! Zo mooi om te zien ook met hoeveel passie je dat doet!

Veel liefs, Nicole & Noor

Hoi lieve Elise,

Bedankt voor het toesturen van de oefeningen.

Ik heb genoten van de massage lessen. Het was erg leerzaam, maar vooral ook ontspannen. Het was een heerlijk uitje samen met mijn dochter. Hopelijk tot ziens!

Liefs Michelle

bottom of page