top of page

Kindersessies

Lieve ouder,

Tob je al een tijdje met je zoon of dochter .… Heb je wellicht al gesprekken gehad op school .… Hebben diverse therapeuten al hun licht laten schijnen op je kind en heeft je kind misschien al diverse labels opgeplakt gekregen en toch lijkt het zich allemaal niet op te lossen en duurt het getob in meer of mindere mate voort ….

Dan kan een kindersessie bij mij wonderen doen.

Zoals ik in Privé sessies volwassen mensen help, zo help ik in de kindersessies kinderen van alle leeftijden en dan vanaf baby-, peuter- kleutertijd tot aan basisschool leeftijd en jongvolwassenen toe. Ouders komen dan naar mij toe en benoemen een aantal zaken.

Zo kan het zijn dat jouw zoon of dochter gevoelig is, zodanig openstaat dat het wel een spons lijkt voor impulsen van buitenaf. Of dat je kind zijn omgeving zodanig goed aanvoelt, daar last van heeft, maar dat ook meeneemt naar huis en dit resulteert dan bijvoorbeeld in buikpijn, hoofdpijn of slecht slapen.

Ook kan het zijn dat het kind hoogbegaafd is of weinig aansluiting vindt in de klas of piekert, een teruggetrokken bestaan leeft of zelfs angst- of paniek aanvallen kent.

En soms kun je als ouder simpelweg de vinger niet op de zere plek leggen. Je weet dat er iets niet snor zit, maar je komt er niet bij …

In een kindersessie krijgen we helderheid over wat er nu werkelijk aan de hand is en mag ik het weghalen, en dan is het ook daadwerkelijk weg en uit het systeem van je lieve dochter of zoon. Dan komen ze weer tot hun oorspronkelijke zelf, zo puur en zuiver zoals ze ooit al die jaren geleden zijn geboren. Zo kunnen kinderen weer kinderen zijn, werkelijk zichzelf zijn en opgelucht hun leven vervolgen.

Dus herken je iets in het bovenstaande verhaal of loop je tegen één of meerdere onderstaande aspecten aan:

 • Gevoelig

 • Angst

 • Buikpijn

 • Hoofdpijn

 • Slecht slapen

 • Nachtmerries

 • Onrust

 • Woede uitbarstingen

 • Piekeren

 • Gepest worden

 • Teruggetrokken

 • Onzeker

 • Hoogbegaafd

 • Verlatingsangst

 • Overdreven hang naar één vd ouders

 • Somber of Neerslachtig

 • Pijn of verdriet

 • Vastlopen in iets

 • Niet te genieten

 • Of een soort van algehele malaise zonder te weten waar het vandaan komt

Een sessie duurt 1 tot anderhalf uur. Kinderen zijn in 99% van de gevallen in één sessie klaar.

Gemaakte afspraken kunnen op werkdagen via de app 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd of verschoven. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Bel voor een afspraak: 0614164345. 

Stuur een mailtje naar info@enjoyyoga.eu of klik hier

Reviews

Lieve Elise, ik wil je even laten weten dat sinds mijn dochter bij jou is geweest weer helemaal vrolijk is 🙂 Ze lacht weer en is weer de kletskous die we kennen! Heel veel dank hiervoor!

Lieve Elise,

Op 29 juli ben ik met onze dochter bij jou geweest.

We wisten niet goed wat we konden verwachten, maar na de sessie is het inderdaad kijken naar een nieuwe dochter.

Heel bijzonder wat voor grote stappen ze afgelopen zomer heeft gemaakt. Ze beweegt zich een stuk vrijer. We horen van mensen; ze kijkt me nu gewoon aan. En ze durft ook al op meer plaatsen te praten.

Van de juf op school horen we ook dat ze harder en duidelijker praat (voor wat ze dan durft te zeggen) En de mondhygiëniste vroeg zich af of er iets veranderd was, omdat ze nu wel goed mee werkte tijdens de controle.

Mijn man geloofde er niet zo in, maar die geeft nu aan dat jij iets bijzonders hebt gedaan. Hij zegt wel, ze is ook een stuk brutaler geworden … dat zal wel in dat stukje vrijer voelen zitten😉

Wij zijn in ieder geval heel blij dat jij onze dochter hebt geholpen, heel bijzonder en mooi hoe jij dat gedaan hebt! Heel erg bedankt!

Groetjes van ons allemaal

Hoi Elise,

Ik wilde je nog even mailen over de sessie met mijn dochter. Direct na jouw behandeling zei ze dat ze zich zo leeg voelde. Daarop antwoordde ik dat het juist goed was als alle negativiteit eruit was! De leegte konden we opvullen met liefde, positiviteit, gezelligheid en de mooie aspecten van het leven!! Maar om eerlijk te zijn was ik erg sceptisch en kon niet geloven dat er binnen 1,5 uur iets veranderd was na een lange tijd van ellende en verdriet. En ik ben echt heel eerlijk, ik vond ook dat je een behoorlijk hoog bedrag vroeg voor de sessie bij je thuis. 

Ik wist niet goed wat ik er allemaal van moest vinden. 

Maar… ik moet het toegeven. Het gaat fantastisch met haar! Het leren gaat makkelijk, de stress is weg, ze haalt prachtige cijfers, slaapt weer heel goed, lichamelijke klachten zijn sterk verminderd, ze is vrolijk, zelfverzekerd, kortom een totaal andere dochter! Nog steeds kan ik bijna niet geloven dat jij dat hebt gedaan, hoe dan? 

Maar ik kan er niet omheen: het is een verschil van dag en nacht! Ik ben ongelooflijk blij en gelukkig!

Dus: ontzettend bedankt ❤️😊

Dikke knuffel van mij!

Lieve Elise, het is geweldig. Mijn zoon was zichzelf niet meer en liep al jarenlang te tobben en als ouders weet je het op een gegeven moment ook niet meer. Nu zit hij weer goed in z’n vel en kan hij het leven weer aan. Je hebt niet alleen hem gelukkig gemaakt, maar ook ons als gezin. Echt superbedankt! Liefs ❤️

Hoi Elise,

Even nog een reactie naar aanleiding van de sessie van mijn zoontje van afgelopen week. De angstklachten zijn namelijk volledig weg! Hij was door de angst natuurlijk gewend geraakt om bij ons in bed te mogen slapen. Maar nu we zagen dat zijn angst weg was, gaf het ons ook moed om door te pakken en hem af te leren ‘s nachts bij ons in bed te komen. We zijn op woensdagmiddag bij jou geweest, van zaterdag op zondag merkten we een grote verandering en nu slaapt hij al 3 nachten door van 19.15 uur tot 07.30 uur. Geweldig!

Je hebt me tijdens de sessie een heel fijn en warm gevoel gegeven en mijn zoon van 15 maanden voelde zich ook meteen op zijn gemak. Echt super bedankt!!
❤️

Lieve Elise,

Ik wil je heel, heel erg bedanken voor de bijzondere sessie. De klachten zijn verdwenen en ik heb gewoon een heel ander kind thuis! Geweldig! En ik zal het ook zeker aanbevelen aan andere ouders van kinderen die dit kunnen gebruiken.

Verder liefs!

Hoi lieve Elise,

Eerlijk gezegd wist ik vooraf niet zo goed wat ik er van moest vinden, want wat kun je verwachten, maar eenmaal binnen bij jou viel alles op z’n plek en wist ik dat het goed was. Inmiddels zijn we een paar weken verder en inderdaad zoals je zei … het was zo’n bevrijding voor haar en tegelijkertijd ook voor mij! Het gaat geweldig goed, zo bijzonder, dus heel veel dank daarvoor!

Liefs van ons alle drie 🥰 

bottom of page