top of page

Relatie Therapie

Loopt je relatie de laatste tijd niet lekker, heb je het gevoel dat je elkaar onderweg een beetje kwijt bent geraakt, leven jullie in één huis, maar dan wel gevoelsmatig ieder op een eigen eilandje of heb je het idee dat er vooral ruzie en gedoe is, maar dat het gevoel van ´samen´ ver te zoeken is? En wil je graag die liefde en verbondenheid weer voelen - die er natuurlijk ooit wel is geweest - ga er dan samen met mij aan werken om je relatie weer op de rit te krijgen.

 

Vaak is het zo dat je in zekere zin genoegen neemt met je huidige relatie, ook als deze niet lekker loopt. Want je hebt wel eens ruzie, maar er zijn toch ook die leuke momenten dat het wél goed gaat. In je hoofd ga je het dan een beetje vergoelijken, zo van ‘iedereen heeft wel eens ruzie’ of ‘als de kinderen wat ouder zijn, wordt het vast beter’ en hiermee sus je jezelf en kabbelt de relatie soms jaren zo verder …

 

En natuurlijk is aan je relatie werken spannend in de zin van jezelf bloot geven en misschien moeilijke gesprekken moeten voeren of het idee dat het misschien confronterend kan zijn met de kritiek die je wellicht zal gaan horen. En toch is het zo belangrijk dat alles open en eerlijk op tafel komt. Alleen dan kun je elkaar weer gaan begrijpen, nader tot elkaar komen en de liefde weer laten bloeien. Met een beetje hulp van mijn kant, een goed gesprek, praktische handvatten en soms doe-dingetjes voor thuis, worden de zaken weer helder en krijg je inzicht in je relatie. Waar inzicht is, is begrip en waar je je begrepen en gezien voelt, kan de liefde weer gaan stromen.

 

In eerste instantie zie ik jullie graag ieder apart zodat ik een goed beeld krijg van beide persoonlijkheden, hun gevoelens en hun verlangens en behoeften. Hierna zie ik jullie graag samen.

 

Bel voor een afspraak met Elise (ma, wo, do, vrij): 06-14164345

Voor een sessie wordt 2 uur ingeboekt, de sessie duurt voor jou/jullie 1 tot anderhalf uur.

Gemaakte afspraken kunnen op werkdagen via app 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd of verschoven. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Mocht je zien bij je kind, dat het ook allemaal niet zo lekker loopt. Dan zou je nog een kindersessie kunnen overwegen. Klik hier voor meer informatie.

bottom of page