top of page

Hatha Yoga

Hatha Yoga is inspannen en ontspannen tegelijk. Even ‘offline” gaan, de hectiek, de verplichtingen en verantwoordelijkheden achter je latend, keer je terug naar jezelf. Eigenlijk een soort van thuiskomen bij jezelf. Een moment van rust, een stukje Me-time.

En dat is vaak hard nodig in deze turbulente wereld, waar veel dingen onze aandacht vragen en we al die ballen in de lucht willen houden. Vaak laten we dan ook nog alles en iedereen prevaleren boven onszelf en dan wordt het tijd dat je zelf weer even prioriteit wordt en bovenaan de agenda komt. Yoga maakt krachtig, laat je stralen en geeft als het ware een stevig stuur in handen.

Enkele positieve veranderingen bij de yoga beoefenaar zijn:

 • meer rust

 • goed in je kracht komen staan

 • piekeren en twijfelen verdwijnen

 • een helder hoofd

 • een verhoogde vitaliteit

 • stressvermindering

 • meer overzicht

 • een verhoogde concentratie

 • meer innerlijke kracht en kalmte ervaren

 • spierkracht en flexibiliteit opbouwen

 • een betere nachtrust

 • een gunstige invloed op bloeddruk, gewicht, stofwisseling, rugklachten en (chronisch) pijnklachten

Het is een moment voor jezelf met aandacht voor jezelf, geschikt voor de mens die

 • een stukje Me-time nodig heeft

 • goed voor zichzelf wil zorgen

 • de nodige rust wil ervaren

 • ‘lekker in z’n vel’ wil zitten

 • stevig in zijn/haar schoenen wilt staan

Wanneer:

maandag van     20.15 – 21.45 uur     
woensdag van     19.00 – 20.30 uur (zomers bij mooi weer buiten)
donderdag van   20.15 – 21.45 uur
vrijdag van          10.15 – 11.45 uur

Tarieven:

 • Een proefles is gratis

 • Een losse les is € 17,-

 • Een losse lessen kaart (5x) à € 85,- (1 jaar geldig)

 • Een kwartaalkaart à € 152,50 (10 lessen)

 • Een jaarkaart à €585,- (52 lessen, hierbij heb je een korting van ruim 25% t.o.v. de kwartaalkaart). Dit bedrag kan eventueel over de eerste twee (of drie) aaneengesloten maanden verspreid worden.

 • Een jaarkaart onbeperkt yoga €675,-

De abonnementen zijn op naam en dus persoonsgebonden.

NB
Het betreft een doorlopende les van 1,5 uur; je kunt instromen wanneer je wilt en wisselen zoveel je wilt tussen de maandag, wo
ensdag, donderdag en vrijdag. Tevens kun je de Hatha Yoga naar believen afwisselen met de Lichte Yoga, deze worden verzorgd op maandag 11.00 uur en donderdag 10.30 uur.

 

Reviews

 

Lieve Elise, bedankt voor je lieve berichtje. Ik heb altijd al veel bewondering voor de manier waarop je dit doet en zeker ook nu. Mensen zoals jij maken de wereld mooier. Heel veel liefs, Agnes

Dank Elise voor je positiviteit! Wat mooi dat je dat in je lessen aan ons doorgeeft! Je tovert ieder keer weer een glimlach op mijn gezicht 😄 Je bent een inspiratiebron voor velen! Bedankt daarvoor!

Lieve Elise,

Vanuit 2020 wil ik jou bedanken voor je kracht, steun en vriendelijkheid. Wanneer het weer mogelijk is, ben ik graag weer aanwezig bij de yoga. Veel liefde, gezondheid en geluk toegewenst in 2021.

Lieve groetjes, K

Hallo Elise,

Ik wil je nog bedanken voor al je steun en inzichten die je me gaf het afgelopen jaar. Ik ben meer dan super blij dat ook ik heb mogen ontdekken wat yoga met je doet. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog niet zo ver op mijn pad zou zijn zonder de yoga.

Nou Elise nogmaals bedankt, wens je een hele mooie jaarwisseling en je ziet mij zeker volgende week alweer.

Lieve groet, Brenda X

Lieve Elise,

Ik werd wakker en had heerlijk geslapen. Ik voel me weer sterk en rustig.
Het gaat enorm goed met me na de privé sessie en ik geniet enorm van je heerlijke Yoga lessen. Ik ben je enorm dankbaar. Jouw energie, die je met
ons deelt, raakt me in mijn hart. Ik voel me dankbaar. Dat ik je heb ontmoet en dat je me helpt in deze periode van onrust en verwardheid door
te komen. Het gaat privé veel beter, zelfs goed! Wat een geluk!!

Fijne dag en tot snel,

Lieve knuffel M

Hoi Elise,

Jouw lessen zijn super!

Groetjes Kim

Lieve Elise,

Sommige mensen komen met een speciale reden op je pad. En jij … jij bent er zo een! Wat zijn je lessen fijn, zowel voor mijn lijf als mijn koppie. En de knuffels kwamen precies op het moment als ik ze even nodig had.

Mooi mens, dank je wel voor alles!

Veel liefs Ilse

Hoi Elise,

Nadat ik ben verhuisd buiten BoZ, heb ik 3 andere yogadocenten gehad het afgelopen jaar en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik niet alleen jou mis, maar ook je lessen. Graag kom ik op zaterdagochtend af en toe binnenvallen om een lesje mee te pikken.

Veel liefs, Chantal

Lieve Elise,

Dank je wel voor de waardevolle (yoga)lessen en alle lieve woorden!

Veel liefs, Roxanne

Lieve Elise,

Ik wil je nogmaals zeggen dat ik her heerlijk vond vorige week tijdens de yoga les!

Ik ben dan ook zeker van plan je lessen wekelijks te blijven volgen, er is een heerlijke nieuwe wereld voor me open gegaan! Morgen komt mijn vriendin mee om ook een proefles mee te draaien. Ze heeft ervaren hoe positief ik ben na het volgen van je lessen en wilt het graag zelf ervaren. Ik hoop dat zij er net zoveel positieve tijd  uithaalt als ikzelf! Voor haar is het de eerste keer dat ze in zich zelf gaat verrijken met al de rust die het haar zal brengen.En zij heeft dit zo hard nodig! Het wordt tijd dat ze in zich zelf gaat investeren!

Ik verheug me al op morgen.

De lessen die ik tot nu toe bij jou hebt mogen volgen zowel de meditatie als nu de yoga geeft mij de kracht om met mijn  ziekte om te kunnen gaan en ik kan me zelfs weer gezond en gelukkig voelen ondanks de realiteit.

bedankt voor alle kracht en rust die je me geeft!.

Lieve groetjes, Yvonne Loomans

Dankjewel lieve Elise voor je berichtje.
Het zal niet voor niets zijn dat ik in je gedachten kwam. Ik kan vanaf volgende week dinsdag naar de yoga komen. Dat zal fijn zijn! Bedankt Elise. Jou berichtje was helpend en liefdevol om weer met begrip en liefde naar mijzelf en situatie te kijken. En beter voor mijzelf te zorgen.

Dikke X Karin

Lieve Elise,

Het is lang geleden dat ik iets van mij heb laten horen, maar inmiddels ben ik nog steeds druk met yoga. Ik heb uw lessen na mijn verhuizing volgehouden in de comfort van mijn huis en inmiddels ben ik al twee maanden op weg in mijn opleiding tot Power Yoga-docent. Hiermee verbreed ik mijn kennis enorm en ik vind het heel leuk om te doen. Ik moet wel zeggen, nu ik veel les heb gekregen van verschillende docenten: U geeft toch het beste en fijnste les.

Liefs Laura

Hoi Elise,

Die kraanvogel was zeker erg tof! Gelijk thuis voorgedaan 🙂

Was weer een heerlijke les met variatie en uitdaging, love it!

Fijne dag en tot volgende week!

Groetjes Esther

 

Hoi Elise,

Bedankt voor de fijne lessen dit jaar. Ik merk dat ik de balans tussen gezin en werk weer gevonden hebt. Ik merk dat ik steviger met beide benen op de grond sta en ben zelfverzekerder geworden. 

Via deze weg wens ik jou en je naasten mooie feestdagen en een liefdevol 2020!  

Tot in januari!

Groetjes Emilie

bottom of page