top of page

Lichte Yoga

Graag willen we allemaal soepel en vitaal blijven en yoga is hier met haar zachte karakter een uitermate goed antwoord op. Niet alleen wordt het lichaam fitter, ook bouwt men middels de yoga de nodige souplesse op en kalmeert de geest. Tevens biedt de yoga ondersteuning op het mentale en emotionele vlak en bevordert als zodanig de stabiliteit in de mens. Je krijgt meer ruimte in het lichaam en voelt je lichter en opgeruimd.

De Lichte Yoga is een vereenvoudigde vorm van Hatha Yoga, waarbij we de zonnegroeten en de zwaardere houdingen die we kennen vanuit de Hatha Yoga weglaten en van anderhalf uur, naar een uur zachtere yoga gaan.

Ook voor mensen die herstellend zijn van een burn-out of corona, mensen met reuma, artrose, fibromyalgie, gewrichtsklachten, rugklachten, overgewicht of mensen die op welke manier dan ook beperkingen voelen in hun lichaam, is dit een milde en beheerste manier van bewegen.

Geef het bij de eerste les voordien aan als er sprake is van lichamelijke klachten zodat ik je de nodige aanwijzingen kan geven. Je kunt ook in eerste instantie kiezen voor een privé les – zie Restorative Yoga en Privé les – zodat we samen kunnen kijken wat je mogelijkheden binnen het lichaam zijn en wat het beste bij je past.

 

Wanneer:

Maandag van 11.00 – 12.00 uur

Donderdag van 10.30 – 11.30 uur

Tarieven:

  • Proefles is gratis

  • Een losse les is €15,50

  • Een losse lessen kaart (5x) à €77,50 (1 jaar geldig)

  • Een kwartaalkaart à €142,50 (10 lessen)

  • Een jaarkaart à €565 (52 lessen, hierbij heb je een korting van ongeveer 25% t.o.v. de kwartaalkaart). Dit bedrag kan eventueel over de eerste twee maanden verspreid worden.

  • Een jaarkaart onbeperkt €625,-

De abonnementen zijn op naam en dus persoonsgebonden.

Reacties:

Lieve Elise, wat ben je toch een prachtig mens!! Bedankt voor je steun, je liefde die je deelt, en je positieve energie. Liefs Agnes

Lieve Elise,

Sommige mensen komen met een speciale reden op je pad. En jij … jij bent er zo een! Wat zijn je lessen fijn, zowel voor mijn lijf als mijn koppie. En de knuffels kwamen precies op het moment als ik ze even nodig had.

Mooi mens, dank je wel voor alles!

Veel liefs Ilse

Dank Elise voor je positiviteit! Wat mooi dat je dat in je lessen aan ons doorgeeft! Je tovert ieder keer weer een glimlach op mijn gezicht 😄 Je bent een inspiratiebron voor velen! Bedankt daarvoor!

Hoi Elise,

Jouw lessen zijn heerlijk!

Groetjes Ria

Lieve Elise,

Ik werd wakker en had heerlijk geslapen. Ik voel me weer sterk en rustig.
Het gaat enorm goed met me na de privé sessie en ik geniet enorm van je heerlijke Yoga lessen. Ik ben je enorm dankbaar. Jouw energie, die je met
ons deelt, raakt me in mijn hart. Ik voel me dankbaar. Dat ik je heb ontmoet en dat je me helpt in deze periode van onrust en verwardheid door
te komen. Het gaat privé veel beter, zelfs goed! Wat een geluk!!

Fijne dag en tot snel,

Lieve knuffel M

bottom of page