top of page

Privélessen

Een privé les kan geboekt worden voor verschillende doeleinden.

Orienteren

Zo kan het zijn dat je iets wilt gaan doen, maar aangezien je bij EnjoyYoga best wel veel kanten uit kunt, wil je met mij persoonlijk even een en ander doornemen en/of beoefenen om te kijken wat voor jou geschikt is.

Ontspannen

Je kunt je niet goed ontspannen, je hoofd is druk, je voelt je gejaagd, je ademhaling zit een pietsie te hoog, je bent onrustig, je slaapt slecht, gaat richting burn-out of wat dies meer zij …. In een compilatie van meditaties, visualisaties, ademhalings- en ontspanningsoefeningen – leer ik je hoe weer helemaal Zen te worden.

Yoga

Je wilt graag de yoga gaan doen, maar je wilt zo’n eerste keer wat extra aandacht omdat je bijvoorbeeld bepaalde lichamelijke klachten ervaart en zo kunnen we op de persoon gericht een en ander onder de loep nemen.

Ademen

Je zou graag een betere beheersing van de ademhaling hebben of je ervaart bepaalde specifieke klachten mbt het ademen die je even 1 op 1 zou willen doornemen om je ademhaling (of bijkomende klachten) bij mij weer op orde te krijgen, kun je ook hiervoor terecht.  Ook als je best de Ademtherapie zou willen doen, maar je kunt je niet vrijmaken op dat tijdstip, dan is een privé les een goed alternatief. Hierna krijg je hetgeen we samen hebben beoefend via de mail toegestuurd.

Zwangerschap/Bevalling

Je bent zwanger, maar je wilt niet een hele cursus doen – misschien omdat je geen groepsmens bent – dan neem ik samen met jou de bevalling door en geef je de nodige tools om de bevalling goed door te komen. Hetgeen we besproken hebben, komt dan naderhand in een mailtje nog naar je toe, kun je het nog eens rustig thuis nalezen.

Of je bent zwanger van een 2e of 3e kindje – en je hebt geen behoeft aan de combikaart (zie pagina zwangerschapsyoga) – dan kan het fijn zijn om een en ander in een privé les nog met mij door te nemen, zie het als een gecomprimeerd opfriscursusje!

Mediteren

Wil je graag leren mediteren, maar je kunt je niet vastleggen voor de 10-weekse cursus, dan zou je één of enkele privé lessen kunnen boeken, zodat ik je middels meditatie mee kan nemen naar de stilte en de rust. Hierna krijg je hetgeen we samen hebben beoefend via de mail toegestuurd.

Rugzak afgooien

En mocht je gebukt gaan onder wat dan ook, dan kan ik je helpen in een Privé sessie (zie Privé sessie/Consult life Coaching) en werkelijk je rugzak van je afhalen zodat je zonder ballast je leven kunt voortzetten!

Behandeling

Je hebt lichamelijke klachten, je hebt al van alles geprobeerd en het wil maar niet beteren. Dan gaan we kijken of we middels een energetische behandeling de klachten kunnen verlichten/verhelpen.

Tarieven:

Privé les is: €90,-

Huis energetisch reinigen

Is het in je huis voor je gevoel niet pluis, dan kan het zijn dat er negatieve energie rondwaart. Dit kan zich uiten in een drukkend gevoel, kou, een onheilspellend gevoel en sommige mensen worden er angstig van of slapen niet of nauwelijks meer. Dit kan in het hele huis zijn of ook slechts voelbaar in één bepaalde ruimte. Ook kan het zijn dat niet alle gezinsleden dit voelen of er last van hebben, aangezien de ene persoon wat meer ‘open staat’ of (hoog)gevoeliger is dan de ander. Neem dit altijd serieus, want als jij het niet voelt, maar één van je kinderen wel, dan kan dat dus gewoon waarheid zijn. Maar ook dan kun je mij dus inschakelen en dan zal het huis na mijn bezoek qua energie weer brandschoon zijn, kun je weer dansend door het huis en slapen als een roos. 

Tarief: op aanvraag

Reactie:

Lieve Elise, Wonderbaarlijk! Het is me een raadsel hoe je het doet … Jarenlang hebben we in dit huis gewoond en altijd waren we moe en bedrukt, sliep het hele gezin slecht en ging alles een soort van moeizaam. Nu jij langs bent geweest waait er een heerlijk lichte energie door het huis en slapen we als marmotjes! 🙂 We zijn je zo dankbaar! Liefs van ons allen

Bel voor een afspraak met Elise: 06-14164345

Gemaakte afspraken kunnen op werkdagen via app 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd of verschoven. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

bottom of page