top of page

Privé sessies / life coaching

In een privé sessie werk ik met mensen met allerlei problematieken, waaronder trauma’s, burn-out of depressies tot aan dwang, angst- of paniek stoornissen. Maar ook mensen met mildere klachten of die een prangende vraag hebben of vastlopen in iets. Mensen die even de weg kwijt zijn, een zwaar verleden achter de rug hebben of op een moeilijk kruispunt staan in hun leven. Maar ook mensen die een algeheel gevoel van onbehagen hebben en de vinger niet op de zere plek kunnen leggen … Bij mij kun je dan weer een en ander helder krijgen en oplossen.

Je vertelt je verhaal,  je stelt je vraag of je vertelt me waar je tegenaan loopt in het leven. Hier haak ik op in en dan gaat de rest eigenlijk vanzelf. Je krijgt dan in woorden een en ander aangereikt waar je mee verder kan en hierna volgt een behandeling, waarbij ik negativiteit, depressies, pijn, verdriet, grauwsluiers, trauma’s, hartzeer en ik weet al niet wat weghaal. Dat maakt dat je lichter en opgeruimd in het leven komt te staan waardoor je je weg kunt vervolgen zonder de ballast van het verleden. Hoe heerlijk is dat! Er gebeurt gewoon wat nodig is en dan zie je dat klachten, patronen, eigenschappen ed zich oplossen en werkelijk verdwijnen. Stralend gaan de mensen dan weer de deur uit.

 

Ik heb menig mens 180 graden laten draaien, en dat ten positieve!

Benieuwd naar andermans verhalen, kijk onderaan de pagina voor de reviews!

Dus mocht je:

 • behoefte hebben aan persoonlijke aandacht

 • voor een dilemma staan

 • ‘de weg even kwijt zijn’

 • een burn-out hebben of zit je er tegen aan

 • op grote vraagstukken stuiten

 • een constante onrust voelen

 • pijn of verdriet hebben

 • een algemeen gevoel van onbehagen hebben zonder aanwijsbare oorzaak

 • neerslachtige of depressieve gevoelens hebben

 • geconfronteerd worden met ziekte, verlies of duisternis

 • vastlopen in iets

 • op een belangrijk kruispunt in je leven staan

 • een prangende vraag hebben

en kom je er zelf even niet aan uit, dan is het fijn als iemand even met je meekijkt zodat je de nodige inzichten en handvatten krijgt. Hiervoor kun je een afspraak maken met Elise en een en ander in een persoonlijk gesprek met haar doornemen, helder krijgen en werkelijk oplossen. Lees wellicht nog onderstaande reacties om meer idee te krijgen van wat de sessie voor je doet!

Voor een sessie wordt 2 uur ingeboekt, de sessie duurt voor jou 1 tot anderhalf uur. Veruit de meeste mensen – zo’n 95% – zijn in 3 sessies klaar.

Gemaakte afspraken kunnen op werkdagen via de app 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd of verschoven. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Bel voor een afspraak: 0614164345

Wil je een Privé sessie voor je kind, klik dan hier voor meer informatie. 

Huis energetisch reinigen
 

Is het in je huis voor je gevoel niet pluis, dan kan het zijn dat er negatieve energie rondwaart. Dit kan zich uiten in een drukkend gevoel, kou, een onheilspellend gevoel en sommige mensen worden er angstig van of slapen niet of nauwelijks meer. Dit kan in het hele huis zijn of ook slechts voelbaar in één bepaalde ruimte. Ook kan het zijn dat niet alle gezinsleden dit voelen of er last van hebben, aangezien de ene persoon wat meer ‘open staat’ of (hoog)gevoeliger is dan de ander. Neem dit altijd serieus, want als jij het niet voelt, maar één van je kinderen wel, dan kan dat dus gewoon waarheid zijn. Maar ook dan kun je mij dus inschakelen en dan zal het huis na mijn bezoek qua energie weer brandschoon zijn, kun je weer dansend door het huis en slapen als een roos. 

Tarief: op aanvraag

Reactie:

Lieve Elise, Wonderbaarlijk! Het is me een raadsel hoe je het doet … Jarenlang hebben we in dit huis gewoond en altijd waren we moe en bedrukt, sliep het hele gezin slecht en ging alles een soort van moeizaam. Nu jij langs bent geweest waait er een heerlijk lichte energie door het huis en slapen we als marmotjes! 🙂 We zijn je zo dankbaar! Liefs van ons allen

Reviews

Elise, je hebt echt magische handen … ik voel me supergoed en ook al mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen! Veel, heel veel dank hiervoor 

Liefs Jolan

 

Nauwelijks te verwoorden!

 

Lieve Elise,

Je hebt er in een hele heftige periode van ons leven voor gezorgd dat mijn man, kind en ikzelf het hoofd boven water konden houden, terwijl we bijna ten onder gingen aan emoties en oud zeer. Dankzij jou konden we (samen) verder. En de laatste keer dat ik bij je was, werd gezegd dat ik een nieuwe uitdaging zou gaan vinden. Dat is gelukt! Ik heb gesolliciteerd op een functie die mij als een handschoentje past en ik ben het geworden! Ik besef me dat ik dit mede aan de privé sessies heb te danken … ik ben je erg dankbaar 

Liefs Vera

 

Lieve Elise,

De sessies bij jou werden me aangeraden door een vriendin. En ik vond het aanvankelijk eigenlijk best duur, maar eerlijk …. wat het me heeft gebracht is onbetaalbaar! Ik zei al tegen mijn man iedereen zou dit moeten doen!

Dank en veel liefs,

Annemiek

 

Na een kort tijd, van paniekaanvallen, angst, bang voor de toekomst, en nog banger om dierbaren te verliezen. Is het je gewoon ECHT gelukt!! Alle nare gevoelens bij me weg te krijgen. Bizar maar meer dan dank! Je heb me kracht gegeven waar ik de komende tijd zeker mee vooruit kan! Pluk de dag 

Liefs Kelly

Hallo Elise,

Veel dank hiervoor !!  Tot snel, ik kom zsm met een agenda mogelijkheid.

Warme groet, Gert-Jan

De privésessies bij Elise hebben me enorm geholpen!

Na jarenlange depressies voel ik me eindelijk goed!

Hierna heeft Elise de vrouw van mijn dromen op mijn pad gebracht, mijn zielsmaatje. Hiervoor ben ik nog altijd dankbaar 

 

Lieve Elise,

Bedankt voor alles. Dankzij jou heb ik gestraald op onze fantastische dag!

Liefs van mij

Lieve Elise, ik geloof dat ik je eeuwig dankbaar zal zijn, wat een vrouw!

Ik voel me zo goed bij haar, alsof ze voor me gemaakt is.

Eindelijk wordt alles positief.

Ik kan je niet genoeg bedanken …

Dank je wel Elise, uit de grond van mijn hart! Wat ben je toch een bijzonder mens … Je bent super!

Liefs Robert

Een privésessie bij Elise …

Ik werd een aantal jaren regelmatig geplaagd en beïnvloed door negatieve energieën. Het maakte me af en toe erg angstig en onrustig. Elise heeft me eerst geholpen ermee om te gaan en me geleerd wat ik wel en beter niet kon doen. Dat maakte me sterker en daarom had het minder invloed op mij. Na een angstaanjagend incident heeft Elise het voor me weggehaald waardoor ik weer rust heb en ze mij niet meer kunnen bereiken. Ik ben Elise hier ontzettend dankbaar voor!

Liefs Kerstin

Lieve Elise,

Ik dacht altijd dat ik nooit iemand zou tegenkomen die precies begrijpt wie Marloes is. Maar gelukkig is dit wel gebeurd.

Twee open armen, ‘n goed gesprek, ‘n helpende hand, ‘n sterke schouder, ‘n gulle lach, ‘n toeziend oog, ‘n een luisterend oor en een heel warm hart. Ik krijg ze allemaal en daar ben ik zo dankbaar voor! Iedere keer weer!

Heel veel liefs Marloes

Lieve Elise,

Dank voor de privé sessie. Ik voel me zo opgelucht en zo veel krachtiger!
Je bent echt een schat.

Xx Monique

Een privésessie bij Elise …

Wat kan Elise voor je betekenen? Voor mij heel veel!

Ik ben een vrouw van 60 en ben al depressief vanaf m’n 25ste jaar.

Daar ik de laatste jaren vaak over zelfmoord dacht, ben ik – op aanraden van iemand die al door haar behandeld was – naar Elise gegaan.

Daarvoor zijn er heel wat psychiaters met mij bezig geweest, en niks hielp.

Ik ga naar Elise voor een  behandeling, en ja de volgende morgen voelde ik  me als herboren, ik was blij!

Ik heb totaal geen zelfmoord gedachten meer. Het was een geweldige ervaring, had ik 40 jaar eerder moeten doen!

Met dank aan Elise.

Joke

Lieve Elise,

Wat ben je toch een bijzonder mens.

Xx

Hallo Elise,

Allereerst ontzettend bedankt voor de prive sessie van afgelopen maandag. Ik vindt het werkelijk wonderbaarlijk hoe je het voor elkaar krijgt om in een goed uur iemand zich zoveel beter te laten voelen.

Het lijkt wel of ik nu overal boven sta, ik moet soms om mezelf lachen als ik besef dat ik rechter lijk te lopen en me groter en sterker voel dan het afgelopen jaar. Ik voel me inderdaad zo veel lichter, heb meer energie, zin om een baan te zoeken en … op yogales te gaan!

Nogmaals ontzettend bedankt en tot maandag!

Anoniem

Hoi Elise,

Wil je heel, heel erg bedanken voor de wondermooie, wonderlijke sessie.

Ik kan het niet goed vertellen maar ik voel me lichter, beter en waardevol, heel erg bijzonder!

♥️ Johanna

Hoi Elise,

Nou, wonderbaarlijk…. ik kan nog niet de woorden vinden voor hoe ik me nu voel, maar het lijkt alsof er een harnas van 100 kg van me afgevallen
is. Mijn lijf zit niet meer zo ‘op slot’ en alles voelt vrijer en rustiger. Heel erg bedankt dat je zowel mijn lichaam als geest in beweging gezet hebt.
Ik ben er nog lang niet merk ik, er zit nog heel veel verdriet van binnen.
Ik zou heel graag de komende tijd bij je willen blijven komen.

Groetjes & Liefs van mij

Lieve Elise,

Een berichtje voor jou als dank voor je tips en handvatten tijdens mijn 3 privé sessies. Bij jou voel ik me op mijn gemak en ik vind je echt een super lieve vrouw! Ik blijf bij jou naar de yogalessen komen  Ik ga wel stiekem de knuffel van de privé sessies missen!

Liefs en xx Priscilla

Hoi Elise,

Graag wil ik je bedanken voor zowel de fijne meditatielessen als de privé-sessies. Een half jaar geleden kwam ik in een burn-out terecht. Ik voelde me wankel, emotioneel en had continu een wir war aan gedachten in mijn hoofd. De meditatielessen waren voor mij een rustpunt in de week. Een bewust moment om even echt tot mezelf te komen in een fijne groep met gelijkgestemde mensen. De mooie woorden aan het begin van iedere les hebben me geholpen om op een andere manier naar dingen te gaan kijken. Ik ben er nog niet, maar zeker wel goed onderweg en ik ben dankbaar voor de hulp die ik daarbij van jou heb (gehad)!

Veel liefs, Astrid

Lieve Elise,

Wat ben ik enorm dankbaar en blij dat ik via mijn moeder bij jou terecht ben gekomen. In een overweldigende wereld waar ik me vaak ongemakkelijk voel, kom ik bij jou tot mijn ware zelf en kan ik rust vinden. Ik zie mezelf groeien, krachtiger en sterker worden. Je bent een bijzonder mens met een ontzettend liefdevol hart.

Bedankt en heel veel liefs,

Marloes

Lieve Elise,

Zowel de meditatie als de privé sessies hebben me inzichten gegeven waardoor ik nu merk dat ik meer rust ervaar, minder moet en minder druk voel. Het lukt me steeds beter om het te  ‘laten komen en gebeuren’ waardoor er ineens van alles goeds lijkt te gebeuren!

Dankbaar dat me dit mag gebeuren en dankbaar dat ik dit samen met jou mocht doen!

Liefs Mirjam

Hoi lieve Elise,

Je hebt in de privésessie mijn hart verlicht en het zware gevoel op mijn borst en nek weggehaald. Dat was nodig omdat ik een aantal beslissingen moest gaan maken. Na deze sessie heb ik knopen doorgehakt en de voornaamste beslissing was, dat ik voor mezelf heb gekozen. Ik had de kracht nodig had om verder te kunnen, alleen verder te kunnen, maar dan wel op een positieve manier. En ook dat is gelukt en lukt nog steeds.

Ook door de Yoga lessen van jou heb ik geleerd mijn negatieve gedachten te kunnen omdraaien naar positieve. Ik werd weer levendig en kreeg energie, en ik had elke week iets om naar uit te kijken.

Ook heb ik van jou geleerd om op mijn gevoel en instinct af te gaan, en ook al heb ik daardoor weer een aantal zware beslissingen moeten nemen, ik weet dat ik er goed aan heb gedaan. Iets wat ik voordat ik de Yoga of privé sessie had gedaan nooit durfde of kon. Voor mezelf opkomen en – onder wat voor omstandigheden ook – positief en sterk blijven. Dat wil niet zeggen dat je niet mag huilen, huilen is geen teken van zwakte. Maar ik heb geleerd om van mezelf te houden en te accepteren, en te beseffen dat IK besta en dat ik mezelf best op de eerste plek mag zetten.

Dikke kus,

Liefs

Goede avond Elise,

Ik wil je nogmaals via deze weg enorm bedanken voor de fijne privé sessie van juli.

Lieve groet, Anja

Lieve Elise,

Er is iets in mij veranderd, mijn kijk en blik over mezelf en op het leven in positieve zin. De enorme liefde, kracht, wijsheid en energie die ik van u en de kosmos krijg, is met geen pen te beschrijven. Ik zal het voor altijd met alle liefde en trots bij me dragen.

Heel veel liefs en knuffels, Marloes

Lieve Elise,

Mijn dank voor de sessie, Ik maak sprongen vooruit! 

Xx

Hoi Elise,

Na de privésessie bij jou heb ik het gevoel of er een deken van rust – zo van ‘let it be’ – over me heen is gevallen … Wolkig ook … Voelt goed, lekker … Dankjewel!

Lieve groet Annette

Goedemorgen.

Even dit persoonlijke bericht, ik wil je bedanken voor de privé sessie afgelopen donderdag het gaat ineens vanzelf allemaal en ook goed met mij.

Dank je

Warme groet Marga

Een privé sessie bij Elise…

Onlangs heb ik een prive sessie gehad bij Elise. Het was voor mij even een drempel over… Maar vlak na de behandeling, is er een last van mij afgevallen, heb ik zelfrespect verworven en kan ik hierdoor anders mensen benaderen, wat een heel prettig geluksgevoel geeft. Waag de gok. Je hebt niets te verliezen zou ik zeggen!

Liefs Karin

Lieve Elise,

Ik wil je laten weten dat ik het heel bijzonder vond en me heel erg goed voelde toen ik bij jou de deur uitstapte …

Ik wil je nog bedanken en je ziet me vrijdag weer 

Liefs Vivian

Hallo Elise,

Ik wil je nog bedanken voor al je steun en inzichten die je me gaf het afgelopen jaar. Ik ben meer dan super blij dat ook ik heb mogen ontdekken wat yoga met je doet. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog niet zo ver op mijn pad zou zijn zonder de yoga.

Nou Elise nogmaals bedankt, wens je een hele mooie jaarwisseling en je ziet mij zeker volgende week alweer.

Lieve groet, Brenda X

Lieve Elise,

Ik werd wakker en had heerlijk geslapen. Ik voel me weer sterk en rustig.
Het gaat enorm goed met me na de privé sessies en ik geniet enorm van je
heerlijke Yoga lessen. Ik ben je enorm dankbaar. Jouw energie, die je met
ons deelt, raakt me in mijn hart. Ik voel me dankbaar. Dat ik je heb
ontmoet en dat je me helpt in deze periode van onrust en verwardheid door
te komen. Het gaat privé veel beter, zelfs goed! Wat een geluk!!

Fijne dag en tot snel,

Lieve knuffel M

Lieve Elise

Bedankt voor alle fijne lessen.
Wat heb ik veel geleerd bij je!

Het is wonderbaarlijk dat ik in het verleden zo veel geprobeerd heb om met angsten om te gaan. Er was maar weinig wat mij echt heeft geholpen.
Tot ik in aanraking kwam met jou en de yoga lessen van jou!
En na een paar privé sessies en de meditatie cursus van 10 weken leerde ik veel dingen over mezelf en de wereld om me heen!
Ik ben over dingen anders na gaan denken en gaan doen.
Het kan zo makkelijk zijn!
Alle tips en oefeningen die we leerden, waren bijzonder
Had ik jou maar eerder ontdekt, maar beter laat dan nooit !

Lieve Elise, nogmaals bedankt, je ziet me terug !!

Dikke knuffel en kus Anita

Hoi Elise,

De individuele sessie was voor mij een echte eye-opener. Ik vond het een heel bijzondere ervaring en merkte erna direct verlichting. Je hebt de sessie beëindigd met advies en ik ben hier ook echt mee aan de slag gegaan. De drempel om zelf aan de slag te gaan zodat ik beter in mijn vel zit, is voor mij een stuk lager.

Bedankt voor je lessen, ik heb er tot nu toe heel veel aan gehad.

Groetjes Judith

Een privé sessie bij Elise …
Ik zat een tijdje best in de knoop met mezelf en had behoefte aan een luisterend oor van een wijze vrouw.
En ik weet niet hoe of wat, maar er gebeurde steeds iets wat ik niet kan verklaren. Iets dat me rust en richting gaf waardoor ik met nieuwe energie en frisse moed weer op de fiets stapte.
Dank daarvoor !
Liefs Jeanette

 

Dank je wel, lieve Elise voor de fijne lessen en voor alles wat je voor mij hebt gedaan in de privé sessies. Liefs Maartje xxx

Lieve Elise,

Bedankt voor je luisterend oor, je wijze raad en vooral het vlammetje in mij die steeds verder aangewakkerd wordt, door jou!

Liefs Ellis

bottom of page