top of page

Restorative Yoga

Herstellende Yoga ofwel Restorative Yoga is een heel zachte vorm van bewegen om het lichaam weer langzaam aan de gang te krijgen, zodat het zijn kracht en souplesse mag terugvinden. Je kunt warme, persoonlijke aandacht verwachten en met een holistische kijk is er aandacht voor de mens, het lichaam, de klachten en de mens als geheel. De bewegingen zijn op de persoon gericht, dit alles uiteraard binnen de mogelijkheden van het lichaam. Deze vorm van yoga wordt enkel in privé lessen verzorgd, aangezien de persoonlijke aandacht bijzonder belangrijk is in deze.

 

De herstellende yoga wordt in ´t algemeen gekozen door mensen met corona klachten, reuma, artrose, fibromyalgie, gewrichtsklachten, rugklachten, overgewicht, herstel na ziekte, een burn-out en andere (tijdelijke) beperkingen, aangezien het een heel beheerste manier van bewegen is. We benaderen de yoga dan ook vanuit compassie naar onszelf.

Hierna krijg je hetgeen we samen hebben beoefend via de mail toegestuurd, zodat je er ook daadwerkelijk thuis mee aan de slag kunt gaan.

Graag verneem ik voordien welke van lichamelijke klachten worden ervaren, zodat de les op jou persoonlijk kan worden afgestemd.

bottom of page