top of page

Workshops

Klankschalen reis

 

De oorsprong van klankschalen gaat meer dan duizend jaar terug en heeft zijn oorsprong in Tibet en Nepal. Hoe werkt het eigenlijk ... Het lichaam bestaat voor meer dan 65% uit water. De trilling van de diverse klankschalen zetten het water in ons lichaam in beweging, wat maakt dat de trilling tot op celniveau doordringt. Door de trilling van de klankschalen geven we aldus positieve impulsen aan de cellen. Zowel het geluid als de trilling heeft een helende en ontspannende werking. Een soort innerlijke massage die een harmoniserende werking heeft. Zo ontstaat een weldadig gevoel in lichaam en geest en kom je tot een diepe ontspanning.

 

Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning, het ontdekken van je innerlijke rustpunt. Dat is wat je ervaart tijdens deze meditatieve klankreis met klankschalen. Al liggend onder een warm dekentje onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. Alles stroomt, dingen die vastzitten komen vrij, een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je wegglijdt van je zorgen en dagelijkse beslommeringen.

De gegevens op ’n rijtje:

Wanneer: zaterdag 25 mei

Aanvang 10.00 -12.00 uur

Tarief: €50,-

Verzorgd door: José & Elise

Inschrijven kan via het contact formulier of via info@enjoyyoga.eu

Namasté

Elise

 

Mantra’s & Mudra’s

In het voorjaar van 2024 wordt er wederom een workshop Mantra’s en Mudra’s verzorgd! De mensen die de eerdere workshop hebben ervaren, spraken allen van een bijzonder positieve vibe die dagenlang bleef hangen, een bevrijdend gevoel alsof ze op wolken liepen.

Mantra betekent eigenlijk “bevrijding van de geest”. Het is het herhalen van een woord of een zin en door middel van de klanken en trillingen ervaar je meer stilte en vrijheid in de geest. het heeft een positieve uitwerking op het lichaam, de hersenen en je hele zijn.

 

Sommige mensen vinden het herhalen van mantra’s nogal vaag. Kan ik me best voorstellen, het begin kan ook soms wat onwennig zijn, maar eenmaal dat drempeltje over …

Je kunt mantra’s in stilte in je hoofd herhalen, je kunt ze zingen en je kunt ze ook beluisteren. We gaan deze allemaal ervaren in deze workshop in oktober. Mudra’s zijn de diverse handhoudingen met elk hun eigen betekenis en uitwerking, denk aan de verschillende handhoudingen bij Boeddha afbeeldingen. Ook hiervan gaan we verschillende ervaren.

Beide geven een algeheel gevoel van welzijn, vrede en puur geluk!

 

De gegevens op ’n rijtje:

Wanneer: zaterdag 16 Maart

Aanvang 10.00 uur (tot ongeveer 12.00-12.30 uur)

Tarief: €50,-

Verzorgd door: Elise

Inschrijven kan via het contact formulier of via info@enjoyyoga.eu

Namasté

Elise

bottom of page